Şubat 23, 2012, 02:30:38 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: EvanescenceTurkey.com 7 Yaşında!  (Okunma Sayısı 407 defa)
Ocak 10, 2012, 10:50:06 ÖS
St.Gotharm
Emrah Soner
Admin
Çevrimdışı Çevrimdışı

Nephilim

Site
« : Ocak 10, 2012, 10:50:06 ÖS »

Bugün EvanescenceTurkey.com 7000+ üyesiyle ve yepyeni tasarımı Versiyon 7 ile 7. yaşına basmış bulunmakta!

7 yıldır bir çok zorluklara rağmen sitemiz hala ayakta. İlk 2004 yılında amatör olarak tohumları atılmıştı sitenin.  2004′ün sonuna doğru EvanescenceTurkey.com ismini satın alıp “artık zamanı geldi” dedim ve tamamen her şeyin bitmesiyle 10 Ocak 2005 sitemizin resmi açılış tarihi oldu.

Zamanla çok iyi arkadaşlıklar kuruldu. Gerçek hayatta toplantılar yapıyorduk, görüşüyorduk, beraber konserlere gidiyorduk. 2007 yılında Evanescence konserine hep birlikte tanık olduk. Pankartımızı tek bir güçle kaldırdık ve Amy Lee bile sitemize teşekkür etti konserde.  Her zaman güncel olmaya çalıştık.  Biz her zaman en iyisiydik ve şuanda bu yüzden tekiz!

Ara ara şanssızlıklar peşimizi bırakmadı tabi. 14.000+ üyeyken üye kaybı yaşadık, içeriğimiz -her şeyimiz gitmişti. Zaman zaman ufak aralar verdik kapalı kaldık nefes aldık, bazen ben şaka yaptım site kapanıyor diye! =) Ama her seferinde bomba gibi geri döndük ve yılmadık -gördüğünüz gibi sitemiz hala açık!

Versiyon 1-2-3 derken neredeyse her sene yeni tasarımlarla karşınıza çıktık.  Şuanda V7 ile karşınızdayız. Tasarımlar için  haftalarca, aylarca zamanımı harcadım. En önemlisi hayatımızın bir parçası olan Evanescence yaptım ve yaptık bunları!  Amacım sadece Evanescence fanlarını bir arada toplamaktı ve sadece Evanescence ile ilgili bir site yapmaktı.

Versiyon 7′nin görsel tasarımlarında ve fikirleriyle bize yardımcı olan  Evanescence Fan Facebook Sayfası‘nın admini Serhat Gök’e,  fikirleriyle ve önerileriyle her zaman yanımda olan moderatörlerim Phnom_Penh (Büşra Kabakcı) ve  Slave (Seda)’e,  haber ve içeriklerde yardımcı olan Zeynep’e, adını bilmediğimiz ve yıllar boyunca sitemizi takip eden sadık üyelerimize ve bizim asıl var olmamızın sebebi Evanescence’a sonsuz teşekkürler! Nice Evanescencelı ve EvanescenceTurkey.com’lu yıllara! =)

Emrah Soner (Site Admin)

« Son Düzenleme: Ocak 12, 2012, 10:40:27 ÖS Gönderen: Phnom_Penh » Kayıtlı

Bir hissizlik başladı kafamda ve gün yatalak olmuş
Gerçekten istediğim şeyler kalbimden sökülmüş.
Yolunu hiç görmedin kalmanı nasıl istediğimin
Ve şimdi gittin kendi başımayım..
Ocak 11, 2012, 01:25:25 ÖÖ
distinct
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2012, 01:25:25 ÖÖ »

Bize de hayırlı olsun demek düşer; yatmadan önce bir bakayım dedim ve yeni versiyonu gördüm; sonuçta önemli bir emek var, teşekkür ederim.
Versiyon vb. şeyler önemsiz...Şu an benim için önceliği olan şey o eski ve kalabalık paylaşımın yapıldığı günlere dönebilmek...
Her şeye rağmen bir başvuru kaynağı, alışkanlık ve birlik olduğun için teşekkürler EvanescenceTurkey, teşekkürler Emrah!
                                                                                            Saygılarımla.
Ocak 11, 2012, 02:54:54 ÖÖ
Cold_Alone
Aktif Yazar
Çevrimdışı Çevrimdışı

Why must we fall apart to understand how to fly?

« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2012, 02:54:54 ÖÖ »

woow!yeni tasarım sağlam olmuş yavs giriş sayfasındaki foto seçimide çok doğru olmuş kanımca    herkese evanescence'lı seneler 

Ocak 11, 2012, 08:43:42 ÖÖ
Roach
Yazar
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2012, 08:43:42 ÖÖ »

Hayirli olsun. Ben de sitenin 7. kurulus senesinde buraya geldim, keske daha once gelseymisim. Bu arada yeni tasarim da cok guzel olmus gercekten. Ama forumun en ustundeki resim daha guzel olabilirdi bence
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2012, 05:18:43 ÖS Gönderen: Roach » Kayıtlı

Ocak 11, 2012, 01:57:08 ÖS
ea_np
Yazar
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Rock Forever.. ♥

Site
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2012, 01:57:08 ÖS »

Hayırlı olsun.
Tasarım müthiş. Emeklerinize sağlık

Asi Prensesim Amy Lee 

Ocak 11, 2012, 05:34:00 ÖS
_NurteN_
Aktif Yazar
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2012, 05:34:00 ÖS »

Bu versiyonu beğendim. Emek harcanmış ve ortaya müthiş şeyler çıkmış... Burada olmak güzel Mutlu tabloyu bozmak istemezdim ama Emrah şunu da söylemeden geçemem. Tasarım da kullanılan resim gerçekten güzel yalnız resimde sadece Amy'nin bulunmasını doğru bulmuyorum. Dediğim gibi bi emek sarf edilmiş saygı duyarım ama Evanescence' ın bi grup olması ve ki her ne kadar Amy ön planda olsa da diğer grup üyelerine de yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu saatten sonra değiştirilme gibi bi ihtimal varsa ( ) resmin değiştirilmesinden yanayım. Emeği geçen herkese teşekkürler...
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2012, 05:35:45 ÖS Gönderen: _NurteN_ » Kayıtlı

Ocak 11, 2012, 07:06:08 ÖS
Astaroth
Aktif Yazar
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bellatrix Lestrange

« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2012, 07:06:08 ÖS »

Eline sağlık adminim çok beğendim..

Ocak 11, 2012, 08:46:20 ÖS
St.Gotharm
Emrah Soner
Admin
Çevrimdışı Çevrimdışı

Nephilim

Site
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2012, 08:46:20 ÖS »

distinct: Benimde tek isteğim eski günlerdeki gibi olmak fakat hayal artık. Çünkü artık herkes twitter ve facebook gibi sosyal ortamlarda takılıyor ve oradan takip ediyor. Forum sitelerine artık bakan yok maalesef

Cold_Alone: İmzandaki fotoğrafı giriş olarak çok istedim ama olmadı =)

Roach: Valla yeni fotoğrafları kullanmak istedik logolarda elimizde fazla seçenek yoktu. En uygunu bu oldu. Bir dahaki tasarıma artık =)

ea_np: Afiyet olsun

_NurteN_: Haklısın Nurten. Giriş, galeri ve sosyal ortamlarda (Twitter, Facebook vs.) hep grup fotoğrafı kullandık. Buna dikkat etme çalıştım fakat logolarda belli boyutlar içine fotoğraf sığdırmak zorundaydık, bu çok zor ve elimizde yeni olarak belli fotoğraflar vardı. Giriş için diğer kızıl fotoğrafı düşünüyordum fakat belli boyutlar içine fotoğrafı kesip koyunca olmuyor işte. Mesela forum logosu 900x257 boyutlarında ve yan yana 5 grup elamanının bulunduğu fotoğrafını koysak sadece yüzleri gözükecek -çirkin olacaktı (Önceki logoyu hatırla yan taraf siyah kalmıştı.)

Astaroth: Bende beğendim valla ama sıkılmaya başladım bu tasarımdan. Haftalardır uğraştığım için bana eski geliyor artık =P

Ocak 20, 2012, 10:14:17 ÖÖ
Aiolos
Aktif Yazar
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ocak 20, 2012, 10:14:17 ÖÖ »

Emrah'cım Öncelikle Çok Çok Tebrik Ederim, Yeni Tasarım Cidden Çok Güzel Olmuş

Sadece Çok Ufak Bir Pürüz Var, Arkaplan Benimki Gibi Büyük Monitörler İçin Bir Miktar Küçük Kalıyor. Screenshot İle Göstereyim:

http://img96.imageshack.us/img96/8515/ekranalntszr.jpg

Sayfanın Alt Tarafına, Arkaplana Bakarsan Ne Demek İstediğimi Anlarsın Herhalde Birazcık Uzatılabilir

Ama Herşeye Rağmen Çok Güzel Olmuş Site. Yeniden Tebrik Ederim
Ocak 21, 2012, 12:59:14 ÖÖ
St.Gotharm
Emrah Soner
Admin
Çevrimdışı Çevrimdışı

Nephilim

Site
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2012, 12:59:14 ÖÖ »

Teşekkür ederim =) Site istatistiklerinden en çok kullanılan çözünürlüğe göre ortalamasını alıp yaptım valla arka planı. Çok düşük çözünürlükte de kötü gözüküyor çünkü. Uzatma olamaz çünkü bizim tasarladığımız bir arka plan değil. Senin bilgisayarın çözünürlüğü kaç afedersin?!

Ocak 21, 2012, 01:05:59 ÖÖ
St.Gotharm
Emrah Soner
Admin
Çevrimdışı Çevrimdışı

Nephilim

Site
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2012, 01:05:59 ÖÖ »

Bu arada Yasin bi ara foruma bakalım senle. Bir sürü hata var

Ocak 21, 2012, 06:53:35 ÖÖ
Aiolos
Aktif Yazar
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Ocak 21, 2012, 06:53:35 ÖÖ »

1920x1080

Uzatılır 2 Dakikalık İş, Ama Düşük Çözünürlülükte Kötü Görünüyorsa Hiç Gerek Yok Tamam Bakalım, Face'ten Mesaj Atarsın Bana Yalnız Yıllardır Forumlarla Uğraşmıyorum Biliyorsun, Elimden Geleni Yaparım Ama Yardımcı Olamayabilirim
Ocak 21, 2012, 01:40:45 ÖS
byoca
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2012, 01:40:45 ÖS »

Tekrardan hayırlı olsun o zaman.
Gerçekten çok büyük bir emek harcanmış siteye o yüzden herkesin eline sağlık.
Umarım daha nice yılları burada , Evanescence'li bir şekilde geçiririz.

Ocak 21, 2012, 07:18:42 ÖS
St.Gotharm
Emrah Soner
Admin
Çevrimdışı Çevrimdışı

Nephilim

Site
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2012, 07:18:42 ÖS »

Yasin Full HD TV mi bağladın bilgisayara? =)) Bu çözünürlükte giren tek kişisin heralde siteye 

byoca: Teşekkür ederim. Beğenmene sevindim =)

Ocak 22, 2012, 02:10:51 ÖS
Aiolos
Aktif Yazar
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2012, 02:10:51 ÖS »

Yok Hacım Monitör Büyük Biraz 23" Ama Full Hd Tv İşini de Yapcam Az Kaldı
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: